- Prijslijst

Onderstaande geldt voor mensen met Diabetes Mellitus

Personen met DM met zorgprofiel 0. Of de behandeling vergoed wordt hangt af van u zorgverzekeraar.

Personen met DM met zorgprofiel 1 en 2 krijgen tot een max. bedrag vergoed van hun zorgverzekeraar mits daarvoor aanvullend verzekerd.

Personen met DM met zorgprofiel 3 of hoger krijgen voetzorg vanuit hun basisverzekering. U dient daarvoor eerst door uw huisarts doorgestuurd te worden naar een podotherapeut die een behandelplan zal opstellen. Vervolgens kunt u bij de pedicure uw voeten laten behandelen. U bent vrij om uw podotherapeut en pedicure zelf te bepalen.

In geval van zorgprofiel 3 of hoger: bij de behandeling worden alleen de medisch noodzakelijke handelingen zoals bepaald in het behandelplan uitgevoerd, cosmetische handelingen zijn voor eigen rekening.

Prijslijst

Behandeling Voetverzorging

€ 37,50


De allereerste afspraak voetverzorging. Anamnese, evt. screening en blauwdrukken. Behandeling voet

Behandeling Voetverzorging

€ 35,50


Nagels knippen, ingroeiende nagel behandelen, eelt en likdoorns verwijderen, afsluitend korte massage

Deelbehandeling Voetverzorging

€ 26,50


1 likdoorn verwijderen of 1 ingroeiende nagel behandelen

Screening t.b.v. diabetes mellitus

€ 15,00


o.a. Voetonderzoek, monofilamenttest, stemvorktest t.b.v. cliënten met Diabetes Mellitus type 1 en 2

Nagelreparatie

€ 23,95


Een hoekje, gedeelte of totale nagel kan gerepareerd worden dmv acryl. 1 complete nagel prijs vanaf*

Nagelbeugels

€ 25,00


Aanmeten en vervaardigen van een nagelbeugel.

Orthesen

€ 25,00


Voor langere tijd drukvrij leggen van o.a. pijnlijke likdoorns tussen de tenen. Prijs vanaf

Shellac of Entity vanaf

€ 30,00


mooie gel nagellak die lang zijn kleur en glans behoudt. Incl. olie en verwijderen. naturel Euro 30,00; kleur Euro 32,50; french Euro 35,00 Euro 5,- combi-korting behandeling voetverzorging/gellak

Voetverzorgingscreme Puur Vera vanaf

€ 9,95


Creme op basis van Aloe Vera zonder parabenen verkrijgbaar neutraal of met menthol 100 ml 9,95 200 ml 15,95 500 ml incl pomp 28,00

Voetverzorgingscreme Puur Vera Ureum vanaf

€ 6,95


Crème met aloe vera en ureum. Fijn bij een zeer droge huid. Prettig bij een schilferende huid zoals eczeem en psoriasis. 50 ml 6,95; 100 ml 11,75

Roselan Balm

€ 13,75


Voor verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad. Heeft u een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.

Dermoleen Cream 125 ml

€ 14,50


Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt. Deze stof is herkenbaar voor de huid. De Dermoleen Cream is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam. Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Balm. Dit product is tevens uitstekend te gebruiken bij een massage of voetreflexologie.

Fresh Gel

€ 13,95


Bevordert de doorbloeding en verzorgt vermoeide, belaste spieren en gewrichten. Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd zoals bij vermoeide en zware benen en voeten. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt bij vermoeide, koude of stijve spieren. Ook voor soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. De Fresh Gel heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop, hierdoor wordt de doorbloeding bevordert. De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren gewrichten gebracht wordt. Fresh Gel zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepelere gewrichten. Werkt uitstekend bij een krampend of knellend gevoel. Fresh gel kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen.

Dadi'oil van Famous Names Products vanaf

€ 6,50


Heerlijk voor huid en nagels. Ingrediënten zijn o.a. zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie. Ook bij mycose nagels. 3,75 ml 6,50 en 14,3 ml 19.50 (met pipet 21,-)

Schimmelnageldiagnostiek FungiCheck

€ 29,95


Binnen 10 minuten uitsluitsel of je nagel een schimmelinfectie heeft. Geen extra kosten voor laboratoriumonderzoek (wat in 2018 € 59 was)

Solution Spray van HFL laboratories 50 ml

€ 13,95


Bij behandeling tegen schimmelnagels. De gepatenteerde spray is uniek doordat het door de huid heen gaat en zo bij de matrix van de nagel zijn werking kan doen. Spray 2 x daags.

Solution spray en Dadi'oil combi vanaf

€ 18,95


De Solution Spray zet alle poriën open en dringt diep door in de nagel. De Dadi'oil verzorgt de nagel en zorgt voor een gezondere en beter aangehechte nagel. Met olie 3,75 ml 18,95; met 14,3 ml 31,95

Dermo Dry van HFL laboratories

€ 16,50


Het product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes of bij schimmel tussen de tenen. Gebruik deze niet vette créme in een kuur van 2 weken. Neemt overtollig vet op zonder de poriën af te sluiten. 50 ml.

Dermazink Cream

€ 15,95


Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Dermazink Cream is een vriendelijke maar effectieve crème voor de gesprongen huid en gevoelige huid. De veelzijdige Dermazink Cream dringt goed door in de huid.

WandelWol vanaf

€ 6,95


De oplossing tegen blaren en voet-ongemak. 10 gram E 6,95; 20 gram E 9,95; 40 gram E 18,95