Prijslijst

Onderstaande geldt voor mensen met Diabetes Mellitus

Personen met DM met zorgprofiel 0. Of de behandeling vergoed wordt hangt af van uw zorgverzekeraar. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Personen met DM met zorgprofiel 1 en soms 2 krijgen tot een max. bedrag vergoed van hun zorgverzekeraar mits daarvoor aanvullend verzekerd. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Personen met DM met zorgprofiel 3 of hoger krijgen in 2023 medisch noodzakelijke voetzorg vanuit hun basisverzekering. Ik geef alleen maar volledige behandelingen en nooit alleen maar een medisch noodzakelijke behandeling. In geval van zorgprofiel 3 of hoger betekent dit dat u Eur 3,50 betaald.  

Let op: Met ingang van 1 januari 2024 heb ik geen contract meer afgesloten. Deze kosten krijgt u vanaf 2024 bij mij niet meer vergoed. 

Technieken zijn altijd volledig voor eigen rekening.

 

13

Behandeling Voetverzorging

Voetverzorging

Nagels knippen, ingroeiende nagel behandelen, eelt en likdoorns verwijderen, afsluitend korte massage

€ 39,00

Deelbehandeling Voetverzorging

Voetverzorging

1 likdoorn verwijderen of 1 ingroeiende nagel behandelen

€ 29,50

Screening t.b.v. diabetes mellitus

Screening

o.a. Voetonderzoek, monofilamenttest, stemvorktest t.b.v. cliënten met Diabetes Mellitus type 1 en 2

€ 17,50

Nagelreparatie

Nagels

Een hoekje, gedeelte of totale nagel kan gerepareerd worden dmv acryl. 1 complete nagel prijs vanaf*

€ 23,95

Orthesen

Orthesen

Voor langere tijd drukvrij leggen van o.a. pijnlijke likdoorns tussen de tenen. Prijs vanaf

€ 27,50

Shellac of Entity vanaf

Nagellak

mooie gel nagellak die lang zijn kleur en glans behoudt. Incl. olie en verwijderen. naturel Euro 32,50; kleur Euro 35,00; french Euro 37,50 Euro 5,- combi-korting behandeling voetverzorging/gellak

€ 32,50

Voetverzorgingscreme Puur Vera vanaf

Voetverzorging

Creme op basis van Aloe Vera zonder parabenen verkrijgbaar neutraal of met menthol 100 ml 9,95 200 ml 15,95 500 ml incl pomp 28,00

€ 9,95

Voetverzorgingscreme Puur Vera Ureum vanaf

Voetverzorging

Crème met aloe vera en ureum. Fijn bij een zeer droge huid. Prettig bij een schilferende huid zoals eczeem en psoriasis. 50 ml 6,95; 100 ml 11,75

€ 6,95

Roselan Balm

Balm

Voor verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad. Heeft u een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.

€ 13,75

Dermoleen Cream 125 ml

Cream

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt. Deze stof is herkenbaar voor de huid. De Dermoleen Cream is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam. Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Balm. Dit product is tevens uitstekend te gebruiken bij een massage of voetreflexologie.

€ 14,50

Fresh Gel

Gel

Bevordert de doorbloeding en verzorgt vermoeide, belaste spieren en gewrichten. Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd zoals bij vermoeide en zware benen en voeten. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt bij vermoeide, koude of stijve spieren. Ook voor soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. De Fresh Gel heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop, hierdoor wordt de doorbloeding bevordert. De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren gewrichten gebracht wordt. Fresh Gel zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepelere gewrichten. Werkt uitstekend bij een krampend of knellend gevoel. Fresh gel kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen.

€ 13,95

Dadi'oil van Famous Names Products vanaf

Product

Heerlijk voor huid en nagels. Ingrediënten zijn o.a. zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie. Ook bij mycose nagels. 3,75 ml 6,50 en 14,3 ml 19.50 (met pipet 21,-)

€ 6,50

Schimmelnageldiagnostiek FungiCheck

Produkt

Binnen 10 minuten uitsluitsel of je nagel een schimmelinfectie heeft. Geen extra kosten voor laboratoriumonderzoek (wat in 2018 € 59 was)

€ 29,95

Solution Spray van HFL laboratories 50 ml

Spray

Bij behandeling tegen schimmelnagels. De gepatenteerde spray is uniek doordat het door de huid heen gaat en zo bij de matrix van de nagel zijn werking kan doen. Spray 2 x daags.

€ 13,95

Solution spray en Dadi'oil combi vanaf

Spray

De Solution Spray zet alle poriën open en dringt diep door in de nagel. De Dadi'oil verzorgt de nagel en zorgt voor een gezondere en beter aangehechte nagel. Met olie 3,75 ml 18,95; met 14,3 ml 31,95
 

€ 18,95

Dermo Dry van HFL laboratories

Produkt

Het product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes of bij schimmel tussen de tenen. Gebruik deze niet vette créme in een kuur van 2 weken. Neemt overtollig vet op zonder de poriën af te sluiten. 50 ml.

€ 16,50

Dermazink Cream

Cream

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Dermazink Cream is een vriendelijke maar effectieve crème voor de gesprongen huid en gevoelige huid. De veelzijdige Dermazink Cream dringt goed door in de huid.

€ 15,95

WandelWol vanaf

Produkt

De oplossing tegen blaren en voet-ongemak. 10 gram E 6,95; 20 gram E 9,95; 40 gram E 18,95

€ 6,95